Aktiviteter

Beboere der ønske at lave aktiviteter i Fuglsangpark, kan gratis benytte fælleshusene. Eneste krav er, at alle beboere har mulighed for at deltage. Har du lyst til at lave en fælles aktivitet, så tag fat i bestyrelsen.

Fællesspisning: Hver torsdag kl. 18.30 er der fællesspisning i det lille fælleshus i nr. 149. Alle er velkomne. Medbring en ret og egne drikkevarer. Alle retter sættes på en buffet og vi spiser alle fra buffeten. Tilmelding er ikke nødvendig.

Fuglsangpark Tekstilværksted: Hver onsdag fra kl. 15 og 2-3 timer frem, mødes vi med vores håndarbejde, i bestyrelseslokalet nr. 122.
Eksempelvis kan det være, at væve -strikke/ hækle – sy – brodere  eller hvad du ellers har gang i.
Ideen er også at hjælpe og inspirere hinanden.
Tovholder Annette B. Larsen, nr. 142

Tag hvad du kan bruge marked: To weekender i november og december 2019 var det muligt, at aflevere og afhente genbrugelige genstande i fælleshuset nr. 16.
Udvalget for marked overvejer at gentage succesen. Har du lyst til at give en hånd med så tag fat i udvalget (Mette i nr. 153 og Annet i nr. 136).

Sankt Hans bål: Hvert år tændes Sankt Hans bål på grønningen overfor den lille sø. Bålet aflyses dog ved tændningsforbud ved tørke.